Vieraskirja

Sanavarmennus

Matti Haimi, Espoo

Viesti :

Eiku hyvää loppuvuotta vaan kaikille lupilaisille. Sulan maan aikaan taas tavataan Mylsällä?

4. tammikuuta 2015 19:16:20

Yussuf, Mylsä

Viesti :

Kotiuduin heti tänne -pohjoisen miehenä. Ehdottomasti haluan liityä Mylsä Klubiin (vannabe?) ja ehdotan että sääntöihin lisätään että salaa liityneitten Inksalaisten erottaminen voi aiheuttaa tuskaa ja mielipahaa.

28. lokakuuta 2014 23:32:51

Wetzer Erik, Myllykoski

Viesti :

Terveisiä Mylsält. Täällä ollaan taas 40vuoden jälkeen paluumuuttajana.
Polkuautoa ei enää ole mutta vähän vastaava mootoritoiminen kyllä. Tänään aurinkoisena kesäpäivänä oltiin iltatorilla kahvilla ja tarinoimassa tuttujen kanssa. Mylsä lupin facebook sivut toimii paremmin kuin tämä www.sivusto
Erik

21. heinäkuuta 2014 15:16:46

Anna Kaarina Haaja, Tampere

Viesti :

Voi mitä löysinkään näin sunnuntaiaamuna netissä hortoillessani! Olipa hauska osua tällaiseen klubiin! Itse muutin pois Myllykoskelta jo 1950 -luvulla suuren muuttoaallon aikana, mutta vietin siellä kaikki kesät Huusarin Mammalla vuoteen 1967 asti. Vielä kiinnostaa Myllykosken asiat ja aina läikähtää mukavasti sydänalassa, kun kuulen kymenlaakson murretta. Tuttuja nimiä näkyy vieraskirjassa. Wetzerin Eerikin, naapurin pojan, upean polkuauton muistan hyvin, vaikka kovin pieni olinkin saatuani sitä kerran kokeilla. Ainoaksi kerraksi se kuitenkin jäi. Muistaneeko Eerik - miksi ;) . Terveiset sinne Myllykoskelle!

20. heinäkuuta 2014 8:35:12

Matti Haimi, ESPOO

Viesti :

Vaa olpas mukava tapaaminen ja levyjulkkarit 10.5.2014 Mylsäl! Miä en vieläkään oo varma, oonko siin levynkannes. Jos oon, niin takaapäin -onneks... Tää nyt vaan siks et asiaa on tiedusteltu moneltkii arvovaltaselt taholt. Ei viranomaistaholt kuitenkaa, vaik niin luulit :)

21. toukokuuta 2014 15:39:20

Rapatöyryn Muori, Kouvola

Viesti :

Mylsää kukkii siis toukokuun alkupuolella? Ohjelma näyttää ihan Expo Kakkoselta, niin paljon siinä on tapahtumia. Muorikin yrittää könytä kotikulmille vielä kerran.

26. huhtikuuta 2014 18:52:47

Erik Wetzer, Myllykoski

Moi Ellu
Soittele kun olet Mylsäl
Erik

9. huhtikuuta 2014 7:03:30

Elina Kolkkala (os. Leiwo), Hämeenlinna

Hei Erik!
Paljon sukua siellä, toivottavasti joskus törmätään kun käyn siellä!
naapurin Ellu

6. huhtikuuta 2014 13:02:03

Tero Tapola, Mylsä

Viesti :

No tuli sitten muutettua Mylsälle takaisin 40 vuoden jälkeen. Ihan ku ois kotio tullu.

14. tammikuuta 2014 23:17:05

Risto Koukonen, Helsinki

Viesti :

Onpa mukavaa, että Mylsä on saanut paluumuuttajan kylän vaikeuksista huolimatta.Olen sen verran 50-lukulainen, että juuri 1950 lopetin 5. luokan. Ville Loimaranta oli juuri aloittanut Eero Tolamon jälkeen rehtorina.Löytyyköhän vielä 40-luvun yk-laisia? Siellä ex Linnoitustoimiston talossa lopetettiin keskikoulu. Kirjoitelkaahan vieraskirjaan. terveisiä tutuille. Hyvää uutta vuotta! Risto Myllynkulmalta.

30. joulukuuta 2013 20:14:26